عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

دریادار تنگسیری: ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد می‌کنیم

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر اینکه روند ارتقای توان رزم نیروی دریایی سپاه تداوم خواهد داشت، گفت: امروز با ورود تجهیزات جدید جنگ الکترونیک ما قادر خواهیم بود حتی سیگنال‌های خاموش و ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در آیین الحاق تجهیزات موشکی به این نیرو که با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد، ازاین مراسم به عنوان پنجمین آیین الحاق تجهیزات به نیروی دریایی سپاه در سال ۱۳۹۹ نام برد و گفت: امروز بخشی از توان موشکی ما که از قابلیت ها و ویژگی های برترساز عرصه نبرد برخوردار بوده و با بهره گیری از توان و ظرفیت های متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است؛ وارد بخش عملیاتی و یگان رزم نیروی دریایی سپاه می شود.

 

وی افزود: این سامانه های الحاقی قابلیت شلیک دقیق از عمق و محل‌های پدافند غیرعامل، شلیک ۳۶۰ درجه، در حال حرکت، پرتاب مین در بردهای مختلف و قدرت مقابله با جنگ الکترونیک داشته و برد و توان تخریب آنها نسبت به گذشته ارتقا یافته است.

 

دریادار تنگسیری با اشاره به الحاق تجهیزات جنگ الکترونیک به نیروی دریایی سپاه، اظهار داشت: امروز با ورود این تجهیزات ما قادر خواهیم بود حتی سیگنال‌های خاموش و ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در ادامه تصریح کرد: این سامانه های موشکی که به دست توانمند متخصصان ایرانی در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مراکز تحقیقاتی سپاه و خودکفایی نیرو و شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده اند امروز همزمان با ایام ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار به یگان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق می شود.

 

دریادار تنگسیری در پایان با تاکید بر اینکه روند ارتقای توان رزم نیروی دریایی سپاه در راستای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و راهبرد "قوی شدن" تداوم خواهد داشت گفت: ما سربازان ولایت و ملت ایران تا پای جان بر عهد سربازی خود هستیم و اگر دشمنان بخواهند تعرضی کنند ضربه مهلکی به آنها خواهیم زد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر